Vilka sänder Dart i Sverige?

Det är Viaplay som äger rättigheterna till att sända alla PDC-tävlingar i Sverige. 

Dart på TV

Det är Viaplay som gäller när det kommer till att se Dart på TV i Sverige. Att titta på dart på Viaplay ger dig en spännande upplevelse av det bästa som dart har att erbjuda. Viaplay erbjuder ett brett utbud av dartinnehåll, inklusive live-sändningar av turneringar, exklusiva intervjuer, höjdpunkter och dokumentärer som ger dig en djupare inblick i dartvärlden.

Med Viaplay kan du följa dina favoritspelare i aktion, se nervkittlande matcher och uppleva den unika atmosfären som dartturneringar skapar. Streamingtjänsten ger dig också möjligheten att titta på sändningarna när det passar dig, så att du inte missar ett enda kast.

Oavsett om du är en dedikerad dartfan eller ny till sporten ger Viaplay dig möjligheten att fördjupa dig i dartvärlden på ett praktiskt och engagerande sätt. Med användarvänliga gränssnitt och högkvalitativ streaming ger Viaplay dig en förstklassig upplevelse när du följer dartturneringar från bekvämligheten av ditt eget hem.

Utforska Viaplays dartsektion för att upptäcka det senaste inom dartvärlden, från stora mästerskap till lokala tävlingar. Oavsett om du gillar att se världsmästare i aktion eller vill förstå strategierna bakom varje kast, är Viaplay platsen att vara för att tillfredsställa ditt intresse för dart.

Utval av darttävlingar som Viaplay sänder; 

Dart-VM
Grand Slam of Darts
World Series of Darts
Europa Touren
Masters
Lag-VM

Dart på Viaplay

När det kommer till dart på TV så är det på Viaplay kan du följa de mest prestigefyllda dartturneringarna och vara med från första parkett framför din TV, surfplatta eller telefon när världens bästa spelare tävlar om ära och titlar. Du kommer att uppleva spänningen i varje kast, precisionen i varje pil och dramatiken när spelarna kämpar om seger på dartens stora scener och att titta på dart på TV är det bästa sättet att följa dart.

Förutom de direktsända evenemangen erbjuder Viaplay också en omfattande katalog med arkivmaterial och exklusiva program, vilket ger dig en djupare förståelse för sportens historia och dess största profiler. Följ med bakom kulisserna, lär känna spelarna utanför banan och upptäck de färgstarka berättelserna som utspelar sig i dartvärlden.

Viaplay strävar efter att ge dig den mest kompletta dartupplevelsen, oavsett om du är en dedikerad entusiast eller nyfiken på att lära dig mer. Med högkvalitativa bilder och flexibiliteten att titta när och var du vill blir Viaplay din ultimata destination för dartunderhållning.

Så var beredd att följa varje spännande moment, från de avgörande bullseye-träffarna till de strategiska besluten som formar varje match. Med Viaplay blir din dartupplevelse både underhållande och informativ, och du kommer att känna dig närmare sporten än någonsin tidigare.

Vilka sänder Dart-VM?

Den största tävlingen av dem alla inom Darten är Dart-VM. Tävlingen som alltid spelas runt jul och nyår, brukar inte bara locka dart fantaster, utan även folk som inte är fullt lika intresserade av dart brukar då bänka sig framför TV, datorn eller surfplattan för att följa mästerskapet. Det som gör att Dart-VM sticker ut så mycket inte bara när det kommer till andra tävlingar inom darten, men till de flesta andra sportevenemangen är stämningen runt om kring. Dart-VM kallas ofta för det bästa sportevenemanget i världen. Alexandra Palace i London är packat med folk som alla är där och bidrar till att det är feststämning som pågår i tre veckors tid. Detta gör att Dart-VM är en turnering som sticker ut ur mängden och som gör att folk som vanligtvis inte följer dart väljer att titta på spektaklet. Om du också vill uppleva Dart-VM så är det precis som alla andra Dart tävlingar i Sverige Viaplay som visar VM. På Viaplay kan du få tillgång till hela mästerskapet direkt i din TV, dator, surfplatta eller mobil. Så oavsett om du sitter bekvämt i soffan eller är på språng som har du med Viaplay möjligheten att kunna följa varje pilkast under VM.